Änglar

Vi är omgivna av änglar!


Änglar finns på alla nivåer i vårt universum och utanför vårt universum.

Alla änglar har väldigt specifika uppgifter. De har en hierarki utan den negativa aspekten att vissa uppgifter är finare än alla.


De änglar som står allra närmast oss är våra skyddsänglar. Vi har flera stycken. Det vanligaste är att de är 4 men de kan vara fler när vi är i behov av det. När vi ska utföra en specifik uppgift eller om vi går igenom en svår period. Våra skyddsänglar har i sin tur andra änglar till hjälp.


Det finns healingänglar som hjälper oss med healing av våra kroppar men också av vår natur och jorden.


Det finns Ärkeänglar och andra änglar med olika specifika uppgifter som vi kan be om hjälp av när vi har ett problem t.ex. Ärkeängeln Mikael som vi kan be om hjälp av när vi ex behöver avbryta en svår relation. Ärkeängeln Rafael som kan hjälpa till när vi behöver läka en psykisk eller fysisk skada.


Änglarna kommer till oss med en ljus och värmande energi. De är alltid förlåtande och hjälpsamma. Om du lär känna de änglar du har runt dig kommer du alltid att uppleva att du har ett stöd i livet.

Samtal med Änglarna

Vi kan alla samtala med änglarna. Ett lätt sätt att börja är att vända sig till skyddsänglarna som finns närmast oss. Sätt dig ner tala och invänta svar. Till attt börja med kanske du bara uppfattar en känsla men med tiden kan du få bilder och ord.


Bra frågor till skyddsänglarna är att tala om din livssituation. Hur ditt liv är nu. Vad du vill förändra.


Änglamöte


Jag har utarbetat en behandling som jag kallar Änglamöte. Under den timma som du träffar mig talar jag med dina skyddsänglar för att få ett budskap till dig. Du får en muntlig genomgång om vad de tycker är viktigt  för dig att tänka på just nu. Jag visar var de finns i förhållande till dig. Du får därefter en healingbehandling med änglar. Om du vill kan jag skriva ner änglarnas budskap och ge dig en bild på deras positioner ( du kan se hur en bild kan se ut här in till.


Har du inte möjlighet att komma till mig personligen kan vi göra samma sak på distans.

Vi bestämmer en tid. Du lägger eller sätter dig för att ta emot behandlingen. Jag talar med änglarna skriver ner och skickar text och bild till dig

Workshops med änglar


Det finns mycket att lära om änglar. Jag erbjuder en serie workshops där vi arbetar med olika änglar för att få kontakt och kunskap om dem. De olika workshoparna är fristående så du kan delta i en eller flera. Du kan läsa mer under kurser  och datum finns under aktuellt.


Vill du att jag ska ordna en workshop för dig och dina vänner. Ta kontakt med mig så kommer vi överens om en tid

Änglarnas massage


Det är en lugn och stillsam massage där jag använder vegetabiliska- och eteriska oljor. Vi möter den ängel som är utsedd för att ta hand om dig in den stunden. Med hjälp av ängeln får jag instruktioner för massagen och vilken eteriskolja som är bäst för dig.