Andra sidan

Många har varit med om "övernaturliga" upplevelser som har varit svåra att förklara men lika väl har upplevelsen upplevts verklig. Det kan handla om konstiga ljud, synupplevelser eller en känsla av närvaro. Den moderna vetenskapen vill bortförklara detta med att det finns naturliga förklaringar.


När vi människor levde närmare naturen var det en verklighet att det fanns mer omkring oss än det vi kunde se och förklara. Vi behöver inte gå många generationer bakåt. De levde tillsamman med naturvarelserna och med tron på att de som avlidit kunde finnas i bland dem.


I vårt sekulariserade samhälle har vi avfärdat detta som inbillning men nu är det fler och fler som känner att det finns en större verklighet än den vi kan "bevisa". TV-program som " Det okända" har fångat många tittare.

TV-programmen är gjorda för att vara spännande och berättelserna är dramatiska men de har öppnat ögonen för en annan syn på livet.Andra sidan

kallas den dimension där ifrån våra anhöriga tar kontakt med oss efter döden. Vi kan få en känsla, känna dofter, se bilder av dem som gått bort. Att få kontakt med en släkting eller vän som har avlidit kan vara första steget för att få en kunskap och en förståelse för att det finns fler världar än de vi lärt oss.


Under en Seans så får du möjlighet att möta anhöriga och vänner som lämnat detta jordeliv. Det blir oftast ett igenkännande och en bekräftelse på funderingar som funnits.  En Seans kan vara en enskild sittning eller en grupp på 3-6 personer.


Bilden av att en seans är en skrämmande tillställning med mörker och fladdrande ljus har inget med verkligheten att göra. Kommer du till mig på gruppseans träffas vi i min ljusa lokal. Jag lämnar över de budskap som kommer. Vi fikar och samtalar en stund om det som hänt.


Om du kommer på en privatseans så behöver du inte ha med dig kort eller saker för att jag ska få kontakt. De kommer som har ett budskap till dig.


Om du vill ha kontakt med någon på andra siden eller om du bara är nyfiken är välkommen att komma till mig enskilt eller om ni är en grupp på 3-6 personer. Ta kontakt med mig så bestämmer vi tid och plats.


Energiavläsning av platser

Ibland lämnas minnesenergier kvar i ett hus/en lägenhet. Det kan vara störande för den som drabbas. Det finns goda möjligheter att bli av med det som är skrämmande. Jag kan hjälpa dig på distans vilket jag gjort i många år eller om du föredra att jag kommer till platsen går det också bra.


Maila DinLisaMystik eller ring 070-668 30 48