Djur- och naturkommunikation


Allt i naturen har en själ från minsta växt till bergen och sjöarna.


Det innebär att du kan kommunicera med stenar, växter och djur. Vi kan få viktiga budskap. Stenarna har en historia att ge oss. Växterna har ett nätverk som täcker jorden yta. Du kan genom att tala med ett träd få kunskap bakåt i tiden men också vad som händer på andra sidan jordklotet.

Enligt andinsk tradition har alla ett eget berg och ett vattendrag där de kan söka kraft och healing. Berget och vattendraget kan du kommunicera med och be om kraft. Det kan vara bra redskap att använda när du är i behov att stå stadigt med fötterna på jorden.


De flesta som har djur vet att djuren kommunicera med oss på ett ordlöst sätt. Det gäller bara för oss att ta oss tid och känna in djuret så kan vi förstå deras budskap. Det gäller våra husdjur men också andra djur i naturen.

 

Det finns även in naturen många varelser som man kan lära sig att få kontakt med. Jag har en vän Joakim som hjälper mig i trädgården. Han pysslar om blommorna berättar för mig vad jag behöver göra, var jag ska planterar för att växterna ska må bra


Energiavläsning av ett djur.


Vid en energiavläsning på djur får jag information om djuret genom att se på dess energifält men jag går också in och talar med djuret. I regel blir det 1-2 A4 sidor