Om mig


Maila Dinlisamystik

eller  ring 070-668 30 48


Mitt namn är Elisabeth S. Cedering

Jag är född och uppvuxen i Norrbotten men flyttade redan på 70-talet till Uppsala. När jag har möjlighet åker jag gärna tillbaks till släkt och natur norr över.


Jag har barn och  barnbarn. Kjell heter min man och vi har en dvärgschnauzer vid namn Alice. På min fritid gillar jag att se på fåglar och arbeta i trädgården. När det inte är tid för att vara utomhus sysslar jag gärna med att sticka, quilta, knyppla eller något annat handarbete samtidigt som jag lyssnar på en bok.


Min väg

Redan som barn hade jag upplevelser utöver den "vanliga". Jag sa redan som tonåring att jag skulle bli en " klok gumma".


Mina studier ledde mig till en socionomexamen 1981. Jag började arbeta med personer med olika sociala svårigheter. Samtal är det redskap som vi använde för att påverka till en positiv utveckling.


Med åren upptäckte jag att detta inte var tillräckligt. För att nå ett bättre välbefinnande behöver vi arbeta på olika nivåer, intellektuellt (samtal), fysiskt (behandlingar)  men också med den andliga aspekten. Den visar oss meningen med livet och vår livsväg.


1996 gick jag min första utbildning i kroppsterapi - aromaterapi och har sedan fortsatt på den vägen genom att gå utbildning i Shiatsu, Akupunktur och olika healingformer.


Den fysiska behandlingsformen healing ligger väldigt nära den andliga sfären men också shiatsu och akupunkter har andliga aspekter.  För mig blev det med åren en allt naturligare del att leda människor även i dessa processer för att de ska nå ett bättre välmående.


Under hela min levnad har jag funderat kring vår verklighet och andra verkligheter.

De traditionella mediumutbildningarna har inte attraherat mig då den kunskapen de lär ut anser jag vara allt för begränsad då deras huvudtanke är att kommunicerar med" andra sidan". Jag har sökt en bredd kunskap, en kunskap på en högre nivån. Jag är mer intresserad av att samtal med och få kunskap av änglar, gudinnor och galaktiska guider än att bara tala med döda anhöriga.


Jag bestämde mig gå en utbildningen till andligrådgivare och medium. Till att börja med för eget intresse och utveckling men nu har jag arbetat proffesionellt med dessa frågor genom att ha egna kurser och utbildningar. Jag har också arbetat fler år på mediumlinjen "Vita vingar"Uppsala december 2018 


Lisa